Skillnad sedan 1994

En av DKCO:s grundläggande ambitioner var att arbeta tillsammans med klienterna, inte bara för dem. Arbetet skulle präglas av kompetens, förtroende, engagemang och tillgänglighet. DKCO har gjort skillnad sedan 1994.

Internationella & nationella uppdrag

Många av DKCO:s uppdrag har internationell såväl som nationell anknytning. Till våra specialområden hör avancerad affärsjuridik, avtalsfrågor, arbetsrätt och tvistlösningar. DKCO Advokatbyrå har en utpräglad affärsinriktning på sina tjänster och vågar vara innovativ i en konservativ bransch. Knowledge management är en integrerad del av det dagliga arbetet och möjliggör en effektiv och framför allt innovativ ärendehantering.

Hur vi arbetar

DKCO:s advokater sitter i ett öppet kontorslandskap med nära tillgång till varandras expertis och erfarenhet. Arbetssättet gör arbetet stimulerande och leder till att vi sporrar, kritiserar och bistår varandra. Även när det är som mest intensivt finns det alltid tillgång till extra resurser om ärendet förutsätter det. Därigenom utvecklas hela tiden yrkeskunskapen och erfarenheten, allt för klientens bästa.

Vi vill jobba nära våra klienter, skapa ett personligt engagemang fritt från sidoinfluenser och tillsammans ta fram nya lösningar. DKCO levererar det som klienten behöver och ger det lilla extra som gör skillnaden.