Nästa steg

Jurister

Vi söker nya medarbetare till vårt växande team!

DKCO Advokatbyrå har varit verksam sedan år 1994 och sysselsätter idag sju jurister och praktikanter på våra kontor i Vasa och Mariehamn. Vi är ett gäng ambitiösa, kompetensorienterade och engagerade affärsjurister med ett passionerat intresse för företagsjuridik och entreprenörskap. Vi strävar efter att alltid vara det bättre alternativet.

Vad letar vi efter?

För oss är din personlighet och attityd minst lika viktig som goda formella meriter. Du är ansvarstagande, social, trygg i dig själv och gillar att lösa problem både självständigt och i team. Du håller huvudet kallt när det är skarpt läge och du levererar kvalitet även under tidspress. Vi arbetar på svenska, finska och engelska och det gör givetvis du med. Kunskaper i andra språk är ingen nackdel. Meriterande är om du har några års erfarenhet från annan byrå eller om du arbetat som bolagsjurist.

Du kommer att arbeta nära både seniora jurister och delägare i ett team där respekt, transparens och kommunikation är ledstjärnor. Vårt nyrenoverade Vasa-kontor erbjuder en stimulerande och ergonomisk arbetsmiljö. Vår målsättning är att karriär och familjeliv aldrig ska utesluta varandra och vi skapar aktivt en trivsam och inspirerande arbetsplats. Vi utmanar och sporrar varandra genom feedback och vi gläds med varandra i framgångarna.

Om du är intresserad av att på heltid bli en av oss, skicka din fritt formulerade ansökan tillsammans med CV, betyg och examensbevis till britt.wahlsten@dkco.fi.
Vi utgår från löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt!

Praktik

Är du som juridikstuderande intresserad av att få en inblick i vad det innebär att jobba som jurist? I så fall ska du vända dig till DKCO Advokatbyrå. Vi erbjuder unga talanger praktikplatser, både i Mariehamn och i Vasa. Som praktikant får du handlägga egna rättsutredningar och biträda våra advokater i byråns dagliga arbete. Uppgifterna anpassas enligt hur långt du har kommit i dina juridikstudier.

Skicka in din fritt formulerade praktikansökan till oss tillsammans med studieintyg, eventuella arbetsintyg samt CV. Vi värdesätter skriftlig framställningsförmåga högt så det kan löna sig att sätta lite extra omsorg på själva ansökan. Kontakta Britt Wahlsten vid frågor om praktik, eller tfn +358-(0)20-527 4002.