Rekrytering

Jurist till Vasa-kontoret

Vi söker nya medarbetare till vårt växande team i Vasa!

Vem är vi?

DKCO Advokatbyrå har varit verksam sedan år 1994 och sysselsätter idag sex jurister, två rättsnotarier samt flertalet praktikanter på våra kontor i Vasa och Mariehamn. Vi är ett gäng ambitiösa, kompetensorienterade och engagerade affärsjurister med ett passionerat intresse för företagsjuridik och entreprenörskap. Vi strävar efter att alltid vara det bättre alternativet.

Vad letar vi efter?

För oss är din personlighet och attityd minst lika viktig som goda formella meriter. Du är ansvarstagande, social, trygg i dig själv och gillar att lösa problem både självständigt och i team. Du håller huvudet kallt när det är skarpt läge och du levererar kvalitet även under tidspress. Vi arbetar på svenska, finska och engelska och det gör givetvis du med. Meriterande är om du har några års erfarenhet från annan byrå eller om du arbetat som bolagsjurist.

​Om att jobba med oss

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta mångsidigt med företagsjuridiska ärenden, med allt från bolagsrättsliga frågor till arbetsrätt, avtalsjuridik samt tvistemål. Du kommer att arbeta nära både seniora jurister och delägare i ett team där respekt, transparens och kommunikation är ledstjärnor. Vårt nyrenoverade Vasa-kontor erbjuder en stimulerande och ergonomisk arbetsmiljö. Vår målsättning är att karriär och familjeliv aldrig ska utesluta varandra och vi skapar aktivt en trivsam och inspirerande arbetsplats. Vi utmanar och sporrar varandra genom feedback och vi gläds med varandra i framgångarna.

Om du är intresserad av att på heltid bli en av oss, skicka din fritt formulerade ansökan tillsammans med CV, betyg och examensbevis till . Vill du ha mera information, kontakta Nathalie Myrskog på eller telefon 020 527 4006.

Vi gör vårt val så fort vi hittat den rätta personen och ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt!