Om Nathalie Myrskog

Nathalie Myrskog
ekonomie magister
+358-20-527 4006
nathalie.myrskog@dkco-law.com
Helsingfors universitet (JM) 2010, Svenska Handelshögskolan (EM) 2013
Svenska, finska, engelska
Nathalie har erkänd kunskap inom bolags-, avtals- och arbetsrätt liksom av arrangemang kring företagsfinansiering. Nathalie har arbetat på DKCO sedan 2014.

Jag är född och uppvuxen i Nykarleby, Österbotten. Efter studentexamen år 2005 började jag studera juridik vid Helsingfors universitet, enheten i Vasa. I samband med utbytesstudier i Glasgow och magisterstudier i Helsingfors föddes tanken på att fördjupa mina kunskaper inom företagsjuridiken. När jag var klar med juridikstudierna antogs jag till ett magisterprogram vid Svenska Handelshögskolan i Vasa. Där följde tre år av fördjupade studier i bolagsrätt och redovisning och jag erhöll ekonomie magisterexamen år 2013.

Ekonomistudierna har utvecklat min syn på juridiken och de områden jag intresserar mig mest för är avtalsrätt, särskilt arrangemang kring företagsfinansiering, bolagsrätt samt arbetsrätt. Jakten på kunskap är min drivkraft och problemlösning är min motivation. Jag sporras av utmaningar och trivs med arbete och verksamhet som utvecklar mig som person och yrkesmänniska.

Min lediga tid fylls av musik och matlagning. Jag sjunger och är vicedirigent i en studentkör, vilken skänker mig stor glädje. Jag tycker om att resa och mitt mål är 50 länder före 50.

Tillbaka