Om Nathalie Jansson

Nathalie Jansson
Rättsnotarie
+358 20 527 4018
nathalie.jansson@dkco-law.com
Åbo Akademi (RN), 2016, Helsingfors universitet (JM), 2016-
Svenska, finska, engelska
Nathalies specialintresse är arbets- och familjerätt. Hon började arbeta vid DKCO år 2018.

Jag är en ålänning som är född och uppvuxen i Jomala. Efter att jag avlagt studentexamen år 2011 inledde jag mina juridikstudier på rättsnotarielinjen vid Åbo Akademi. Därefter antogs jag till juris magisterprogrammet vid Helsingfors universitet och flyttlasset gick till huvudstaden år 2016. Under de ännu pågående magisterstudierna har jag ägnat mig åt straff- och processrätt och särskilt bevisrättsliga frågor. Innan studierna avslutas väntar ett utbyte i Manchester med inriktning på bolagsrätt och det engelska språket.

Min kontakt med DKCO inleddes redan våren 2015 då jag tilldelades DKCO:s stipendium för blivande jurister och jag fick möjlighet att göra min första praktik på byrån. Vid sidan av studierna har jag även under flera års tid arbetat på skatteförvaltningen där inkomstbeskattning, överlåtelsebeskattning och ändringsbeskattning var mina ansvarsområden. På skatteförvaltningen fick jag även erfarenhet av processarbete och personalledning. Nu har jag arbetat som trainee på DKCO sedan mars 2018. Efter utlandsvistelsen och avlagd examen kommer jag att fortsätta min anställning hos DKCO.

Min lediga tid spenderar jag gärna hemma på gården i stallet med fyra hästar eller på skogspromenad med hunden. Träning av alla de former, resor med vänner och god mat är också något jag gärna ägnar mig åt.

Tillbaka