Om Heidi Furu

Heidi Furu
Advokat, VH, partner
+358-20-527 4005
heidi.furu@dkco-law.com
Umeå universitet (JuK) 2001, Helsingfors universitet (JuK) 2002, VH 2003, advokat 2007
Svenska, finska, engelska
Heidi har fördjupade kunskaper inom arbetsrätt, bolagsrätt och processrätt. Hon har arbetat vid DKCO sedan år 2003.

Jag är född i Kronoby, Österbotten. Efter att jag var klar med mina studier i Sverige och Finland auskulterade jag vid Ålands tingsrätt. Efter auskulteringen anställdes jag av DKCO. Tanken var ursprungligen att jag skulle stanna på byrån under ett eller två år och därefter söka mig vidare till andra utmaningar. Utmaningarna på DKCO blev fler än vad jag räknat med. Numera är jag en av DKCO:s delägare och advokat sedan år 2007.

På mitt arbetsbord hittar man de flesta typer av bolags-, förvaltnings- och civilrättsliga ärenden och jag sköter också domstolsprocesser. Särskilt intresserad är jag av entreprenadrätt och bolagsrättsliga arrangemang samt av arbetsrättsliga ärenden.

Under min fritid sysslar jag med det mesta som ger mig adrenalin och utmaningar. Boxercise, dykning, jogging, paddling, äventyr och resor till spännande länder. För att rensa tankarna tar jag gärna en lång joggingtur i skogen eller längs havet. Jag räds inte fart och spänning och tackar sällan nej till utmaningar, vare sig på fritiden eller å yrkets vägnar.

Tillbaka