Vi söker praktikanter till Helsingfors, Mariehamn och Vasa

Kom med i vårt växande team i Helsingfors, Mariehamn eller Vasa! Vi söker praktikanter till alla tre kontor. DKCO är en advokatbyrå specialiserad på avancerad affärsjuridik, med spetskompetens i bolagsrättsliga frågor, kommersiella avtal, arbetsgivarjuridik och offentlig upphandling.

Vi söker nu praktikanter med jobbstart hösten 2023. Närmare tidpunkt bestäms tillsammans med praktikanten. Hos oss får du möjlighet att arbeta mångsidigt såväl med intressanta kundprojekt som med utveckling av interna processer. Vi erbjuder trevliga arbetskamrater och en brant utvecklingskurva i en inspirerande arbetsmiljö i centrum av alla tre städer.

Vi söker i första hand dig som har ett särskilt intresse för affärsjuridik och har studerat i åtminstone 1–2 år eller har motsvarande antal studiepoäng. Även studerande som har hunnit längre i sina studier passar in i vårt team. Vi uppskattar särskilt noggrannhet, förmåga att ta egna initiativ och goda språkkunskaper. Arbetstiden är flexibel och kan anpassas till dina studier. Vi förväntar oss ändå att du har möjlighet att jobba åtminstone ca. två dagar per vecka. Timlön betalas enligt Juristförbundets rekommendationer.

Är du den vi söker? Skicka in en fritt formulerad ansökan, CV och studieprestationsutdrag till senast 25.4.2023. Om du har frågor, tveka inte att kontakta Sofia på numret +358 20 527 4015.