Vi söker finansieringsjurister

Vi söker 1–2 finansieringsjurister till vårt växande team i Helsingfors. Du kan med fördel ha 2–5 års arbetserfarenhet av finansieringsjuridik från en advokatbyrå eller exempelvis bankvärlden. Flytande kunskaper i engelska samt en vilja att utvecklas är ett måste, medan vårt team stöder dig i övriga frågor.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med erfarna experter och du kommer både tilldelas ansvar och bli coachad. Vårt mål är att arbeta med de bästa uppdragen på finansieringsmarknaden, men vi värdesätter också vår fritid. Vi använder oss av arbetstidsbank och erbjuder konkurrenskraftiga förmåner. Vårt kontor är beläget i Helsingfors kärncentrum, men vid behov kan du arbeta också annanstans.

Vårt team handlägger uppdrag relaterade till skuldfinansiering i olika former, särskilt i samband med företagsförvärv, fastighets- och projektfinansiering samt kapitalmarknadstransaktioner. Som anställd på en mindre byrå kommer du också ha förmånen att arbeta brett med andra typer av utmaningar som berör företag och samfund.

Vår partner Niko Johansson ger gärna tilläggsuppgifter om positionen samt diskuterar uppgiftsbeskrivningen. Du når Niko på numret +358 408 453 678 eller på e-postadressen .

Skicka in din ansökan samt CV senast 29.4.2022 till .