Vi söker en jurist till vårt kontor i Helsingfors

DKCO Advokatbyrå – Small but premium. DKCO är en medelstor affärsjuridisk advokatbyrå som betjänar företag, organisationer och offentliga aktörer i ärenden där affärsmässiga och juridiskt hållbara lösningar behöver skräddarsys. Våra jurister är specialiserade på avancerad affärsjuridik och har spetskompetens i bolags- och finansrättsliga ärenden, kommersiella avtal, arbetsgivarjuridik och offentlig upphandling. DKCO är det mera personliga alternativet när större intressen står på spel. DKCO har kontor i Helsingfors, Vasa och Mariehamn.

Vi söker en JURIST med erfarenhet av affärsjuridik till vårt kontor i centrala Helsingfors.

Vi på DKCO Advokatbyrå är en professionell arbetsgemenskap med stark entreprenörsanda, där vi välkomnar nya kollegor. Vi satsar på långvariga och kundorienterade relationer. För att uppnå detta mål erbjuder vi alltid våra klienter service av högsta kvalitét, vilket är möjligt tack vare vår motiverade personal, våra effektiva arbetssätt och de bästa arbetsverktygen. Hos oss får du jobba nära klienterna i ett coachande team.

Förutom ett par års erfarenhet av affärsjuridik värdesätter vi även entreprenörsanda och ett intresse för att bygga nätverk; att tillsammans med kollegorna skapa och bygga kundrelationer samt att aktivt vara med och utveckla vår verksamhet. Vi uppskattar erfarenhet från tidigare arbete på advokatbyrå, juridisk byrå eller konsultföretag. För att lyckas i arbetet behöver du kunna kommunicera i tal och skrift på finska, svenska och engelska. Vår arbetsgemenskap är tvåspråkig.

Vi anser att din personlighet och attityd är viktigare än dina meriter. Vi förväntar oss att du är ansvarstagande, social, nyfiken och gillar att lösa problem både tillsammans och självständigt.

Vi erbjuder goda möjligheter att utveckla din kompetens och bygga nätverk i ett kundnära arbete. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, konkurrenskraftiga och flexibla arbetsvillkor samt möjligheten att smidigt kombinera arbete och familjeliv.

Blev du intresserad?

Toppen! Sök jobbet genom att skicka din ansökan samt CV så snart som möjligt till . Ansökningstiden går ut den 21.9.2023, men vi gör vårt val så fort vi hittar rätt person.

Om du har frågor eller vill diskutera jobbet så är du välkommen att ta kontakt med Partner Nathalie Myrskog eller Partner Heidi Furu. Du når Nathalie på telefon + 358 457 200 134 eller på e-post och Heidi Furu på telefon + 358 457 200 138 eller på e-post .