Mariella Både-Landell blir ny partner i DKCO

Mariella Både-Landell har anslutit till DKCO som partner fr.o.m. 29.8.2022. Hon kommer från en av Finlands största advokatbyråer och kommer framöver att leda och utveckla DKCO:s finansieringspraktik tillsammans med Niko Johansson och Gunnar Westerlund.

Mariella stärker DKCO:s Helsingforsteam och tillför byrån betydande erfarenhet och expertis inom bank och finansieringsjuridik med spetskompetens inom lånearrangemang, skuldfinansiering, omstrukturering, projektfinansiering samt fastighets- och förvärvsfinansiering. Mariella har även erfarenhet av vindkraftsprojekt. År 2021 utsågs Mariella till ett stjärnskott inom finansiering av International Financial Law Review. Mariella uppskattas ofta för sitt praktiska och affärsmässiga sätt att jobba med komplexa frågor och hon strävar efter att skapa mervärde för klienten genom att hitta så produktiva lösningar som möjligt.

”Jag ser fram emot att inleda den kommande resan med detta fantastiska team. Det känns fint att kunna erbjuda mitt perspektiv i mångsidiga finansieringstransaktioner till nytta för DKCO:s nuvarande och framtida kunder” säger Mariella.

Rekryteringen av Mariella är en ett led i en långsiktig strategi att etablera DKCO som en central aktör inom premiumsegmentet av affärsjuridiska tjänster i Finland.