DKCO och handelskamrarna inleder utvidgat samarbete

DKCO Advokatbyrå har under flera års tid hållit föreläsningar i samarbete med Ålands Näringsliv och Österbottens Handelskammare. Föreläsningarna har varit välbesökta och omtyckta av deltagarna. Vi på DKCO har värdesatt samarbetet högt och är väldigt tacksamma för att få möjlighet att delta i det alltid lika professionella föreläsningsarrangemang som handelskamrarna erbjuder sina medlemsföretag.

Därför är vi på DKCO nu väldigt glada över att utöka samarbetet med handelskammaren att även omfatta Västra Nylands Handelskammare och Åbo Handelskammare.

Den 28 maj 2020 kommer Heidi Furu och Heidi Kullberg från DKCO Advokatbyrå Ab att hålla ett webinarium på temat Samarbetsförhandlingar och semester – åtgärder då arbetet minskar. Föreläsningen hålls på webben, men ordnas i samarbete med Österbottens handelskammare, Ålands Näringsliv, Västra-Nylands Handelskammare och Åbo Handelskammare. Förhoppningsvis är detta inledningen på ett långt och framgångsrikt samarbete.

– Vi hoppas på ett stort intresse och ett lika aktivt deltagande som handelskamrarnas medlemmar normalt brukar bidra med, säger Heidi Furu.

Är du intresserad kan du hitta mera info här: https://www.ostro.chamber.fi/sv/seminars/distanskurs-samarbetsforhandlingar-och-semester-atgarder-da-arbetet-minskar/