Är du DKCO:s nya praktikant?

Kom med i vår affärsjuridiska advokatbyrås växande team i centrum av Helsingfors! DKCO söker nu en praktikant med jobbstart 1.11.2022 (tidpunkten kan justeras enlig överenskommelse). Hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta mångsidigt såväl med intressanta kundprojekt som med utveckling av interna processer. Vi erbjuder trevliga arbetskamrater och en brant utvecklingskurva i en inspirerande arbetsmiljö på Unionsgatan.

Vi söker i första hand dig som har ett särskilt intresse för affärsjuridik och har studerat i åtminstone 1–2 år eller har motsvarande antal studiepoäng. Även studerande som har hunnit längre i sina studier passar in i vårt team. Vi uppskattar speciellt noggrannhet, förmåga att ta egna initiativ och goda språkkunskaper (utmärkta kunskaper i finska och engelska, kunskaper i svenska är en fördel). Arbetstiden är flexibel och kan anpassas till dina studier. Vi förväntar oss ändå att du har möjlighet att jobba åtminstone två dagar per vecka. Timlön betalas enligt juristförbundets rekommendationer.

Är du den vi söker? Skicka in en fritt formulerad ansökan och CV till senast 14.10.2022. Om du har frågor, tveka inte att kontakta Mariella på numret +358 40 703 3777.